Sfoglia per Afferenza PIACENZA - Dipartimento di Scienze e tecnologie alimentari per una filiera agro-alimentare sostenibile (DiSTAS)

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 774 a 793 di 1.437
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) File
1-gen-2019 Killing method affects the browning and the quality of the protein fraction of Black Soldier Fly (Hermetia illucens) prepupae: a metabolomics and proteomic insight Leni, Giulia; Caligiani, A.; Sforza, Stefano
1-gen-2021 Kinetic model of wheat straw autohydrolysis considering heating and cooling phases Bassani, Andrea; Fiorentini, Cecilia; Garrido, G. D.; Carullo, Daniele; Spigno, Giorgia
1-gen-2021 Kinetics of Intestinal Presence of Spores Following Oral Administration of Bacillus clausii Formulations: Three Single-Centre, Crossover, Randomised, Open-Label Studies Navarra, Pierluigi; Milleri, S.; Perez III, M.; Uboldi, M. C.; Pellegrino, Paolo; Bois De Fer, B.; Morelli, Lorenzo
1-gen-2003 L'industria alimentare verso un concetto di qualità globale. Realizzazione di un sistema qualità nell'industria del torrone. Spigno, Giorgia; De Nardo, Francesco; De Faveri, Dante Marco
1-gen-2023 La corretta informazione Spigno, Giorgia
1-gen-2018 Lab to Field Assessment of the Ecotoxicological Impact of Chlorpyrifos, Isoproturon, or Tebuconazole on the Diversity and Composition of the Soil Bacterial Community Storck, V; Nikolaki, S; Perruchon, C; Chabanis, C; Sacchi, A; Pertile, Giorgia; Baguelin, C; Karas, P; Spor, A; Devers-Lamrani, M; Papadopoulou, E; Sibourg, O; Malandain, C; Trevisan, Marco; Ferrari, F; Karpouzas, Dimitrios; Tsiamis, G; Martin-Laurent, F.
1-gen-2022 LABs Fermentation Side-Product Positively Influences Rhizosphere and Plant Growth in Greenhouse Lettuce and Tomatoes Bellotti, Gabriele; Taskin, Eren; Sello, S; Sudiro, C; Bortolaso, R; Bandini, Francesca; Guerrieri, Maria Chiara; Cocconcelli, Pier Sandro; Vuolo, F; Puglisi, Edoardo
1-gen-2012 Lactic Acid Bacteria in Meat Fermentations Fontana, Cecilia Alejandra; Fadda, Silvina; Cocconcelli, Pier Sandro; Vignolo, Graciela
1-gen-2021 Lactic Acid Bacteria Strains Differently Modulate Gut Microbiota and Metabolic and Immunological Parameters in High-Fat Diet-Fed Mice Fabersani, E.; Marquez, A.; Russo, M.; Ross, R.; Torres, S.; Fontana, Cecilia Alejandra; Puglisi, Edoardo; Medina, R.; Gauffin-Cano, P.
1-gen-2021 Lactobacillus plantarum and lactobacillus reuteri as functional feed additives to prevent diarrhoea in weaned piglets Dell'Anno, M.; Callegari, Maria Luisa; Reggi, S.; Caprarulo, V.; Giromini, C.; Spalletta, A.; Coranelli, S.; Rossi, C. A. S.; Rossi, L.
1-gen-2022 Land-use change affects the diversity and functionality of soil bacterial communities in semi-arid Chaco region, Argentina Viruel, E.; Fontana, Cecilia Alejandra; Puglisi, Edoardo; Nasca, J. A.; Banegas, N. R.; Cocconcelli, Pier Sandro
1-gen-2011 Land-use management fingerprint on the soil microbial diversity. Fontanili: a case study. Puglisi, Edoardo; Vasileiadis, Sotirios; Cappa, Fabrizio; Trevisan, Marco; Cocconcelli, Pier Sandro
1-gen-2018 The late blowing defect of hard cheeses: Behaviour of cells and spores of Clostridium tyrobutyricum throughout the cheese manufacturing and ripening D'Incecco, Paolo; Pellegrino, Luisa; Hogenbooma, Johannes; Cocconcelli, Pier Sandro; Bassi, Daniela
1-gen-2010 LC-MS-MS determination of sanguinarine and chelerythrine using a HILIC column". Bertuzzi, Terenzio; Agosti, Barbara; Gualla, Alessia; Pietri, Amedeo
1-gen-2018 The LC-MS/MS characterization of phenolic compounds in leaves allows classifying olive cultivars grown in South Tunisia Ben Mohamed, Mbarka; Guasmi, Ferdaous; Ben Ali, Sihem; Radhouani, Fedia; Faghim, Jihed; Triki, Tebra; Kammoun, Naziha Grati; Baffi, Claudio; Lucini, Luigi; Benincasa, Cinzia
1-gen-2011 Le acque di irrigazione Molinari, Gian Pietro; Lucini, Luigi
1-gen-2022 Le metodiche analitiche. Beone, Gian Maria; Cavani, Luciano; Armando Laudicina, Vito
1-gen-2020 Leaf proteome modulation and cytological features of seagrass Cymodocea nodosa in response to long-term high CO2 exposure in volcanic vents Piro, A.; Bernardo, Letizia; Serra, I. A.; Barrote, I.; Olive, I.; Costa, M. M.; Lucini, Luigi; Santos, R.; Mazzuca, S.; Silva, J.
1-gen-2022 Lentil seed coat as a source of phenolic compounds: influence of geographical origin and genotype Galgano, F.; Condelli, N.; Tolve, R.; Scarpa, T.; Caruso, M. C.; Senizza, Biancamaria; Marzario, S.; Lucini, Luigi
1-gen-2019 Levels of regulated POPs in fish samples from the Sava River Basin. Comparison to legislated quality standard values Ábalos, Manuela; Barceló, Damià; Parera, Jordi; Farré, Marinel la; Llorca, Marta; Eljarrat, Ethel; Giulivo, Monica; Capri, Ettore; Paunović, Momir; Milačič, Radmila; Abad, Esteban
Mostrati risultati da 774 a 793 di 1.437
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile